Коли вдома є діти

Розділ: Статті Додано: Комментар: 0 Переглядів: 1927

У беззаперечні лідери вриваються «Зручність» та «Безпека». Відповідальність за здоров'я маленької людини на батьках. А дім має бути одним із найзатишніших, найбезпечніших місць на землі. Ванна кімната – це вода, потенційно волога підлога та ризик поширення бактерій. Як малим чадам пояснити правила безпеки?

На всіх етикетках засобів гігієни наявна помітка: «Зберігати в недоступному для дітей місці». Аби запобігти біді, усі шампуні, гелі та мила мають зберігатися у шафках, шухлядах чи пеналах. Для малих дітей це може зберегти здоров’я чи навіть врятувати життя. А для старших подібне розташування привчатиме до чистоти та охайності: речі мають бути на своєму місці. Водночас меблі мусять бути міцними та високоякісними. Форми краще обирати заокруглені, без гострих кутів. Функціонально зручно, коли шухляди меблів мають технологію плавного закриття. Це значно зменшує ризик поломки, враховуючи, що діти лише вчаться берегти речі та стримувати власні емоції.

Діти завжди будуть «літати», хоч мамине серце щоразу здригається, коли бачить цю швидкість та ігри поруч із вологою, твердою підлогою. «Обережно, мокро!» - не завжди може запобігти синцям та ударам. Килимок на присосках буде значно кращим захистом від падінь у ванній кімнаті. А Ви знайомі із нав’язливим, шкідливим грибком? Який невідомо звідки береться, тяжко виводиться, поширюється швидко. Задля зменшення розвитку бактерій на всіх меблях MDD є антибактеріальне покриття. Ми рекомендуємо обирати меблі саме із цією інновацією, особливо тим сім’ям, у яких є діти.

Створюючи затишок та задовольняючи потреби усіх членів сім’ї, найпродуманішим та найекономнішим варіантом буде підготувати якісні меблі, прикрасивши їх дитячими аксесуарами. Спеціалізовані дитячі меблі будуть доречними лише, якщо синочок чи донечка має власну ванну кімнату. Але і в такому разі, їх актуальність спаде за декілька років. Ідеально обирати «позачасові» меблі, які будуть зручними протягом усього часу, навіть коли діти дорослішатимуть. Для дитячого комфорту краще використовувати такі акценти, які буде легко та бюджетно замінювати – кольори, фарби, аксесуари.

MDD пропонує якість, безпеку та комфорт. Ми знаємо Ваші потреби, тому хочемо максимально їх задовільнити. Діти - наше майбутнє, для них має бути все найкраще та найякісніше. І остання важлива порада: роблячи купівлю меблів, варто пам'ятати, що це стане моделлю для майбутніх звичок Ваших дітей. Власний приклад був і залишається найефективнішим методом виховання. А саме якість безпеки – вказує на рівень турботи про найдорожчих.

Коментарі

Залиште свій коментар